Last Updated: 0:00AM 2/2/2024

Ben jij ook schuldig aan een telefoonverslaving? Zit je heel de dag te scrollen, liken, te gapen naar je schermpje en heb je al een vermoeide duim? Dan is deze blog wel wat voor jou. Anno 2024 weten we allemaal wat beter is, rust, regelmaat en vooral geen vierkante ogen! Hoe vaak heeft je moeder of oma al gezegd dat je nou beter eens een boek kunt pakken? Nou.. Het is tijd om naar ze te gaan luisteren. Maar, in deze drukke hectische wereld begrijpen we ook dat je misschien niet genoeg tijd hebt om er een boek bij te pakken wanneer je net even rust hebt. Een perfecte oplossing hiervoor is Nextory, een van de grootste abonnementsdiensten voor audio- en e-books. 

Nextory aanbod

Nextory biedt een uitgebreide reeks aan audio- en e-books voor de liefhebber. Nextory heeft een grote bibliotheek met diverse genres zoals fictie, non-fictie, romans, en educatieve titels. Een van de USP’s van Nextory is de flexibiliteit voor gebruikers dat ze hun favoriete boeken zowel kunnen luisteren als lezen. En terugkomend op het drukke dagelijkse leven, te weinig zin en tijd? Met Nextory kun je gewoon je boeken downloaden, zo lees of luister je ze ook heerlijk onderweg en kan dat ene saaie radioprogramma uit. 

Iedere gebruiker is uniek!

Dat iedereen uniek is, begrijpt Nextory ook. De dienst biedt genoeg personalisatie mogelijkheden. Geniet van je verhaal in je eigen taal, met jouw voorkeuren en behoeftes. Wil je met je gehele gezin luisteren? Maak dan gebruik van het kosteneffectieve gezinsabonnement.

Luister of lees altijd en overal

Je luistert of leest je boek via Nextory via verschillende apparaten, van smartphones tot tablets, tot je computer. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om probleemloos te schakelen tussen apparaten terwijl ze gewoon nog weten waar ze gebleven waren in hun verhaal. 

Abonnement mogelijkheden

Nextory biedt twee verschillende abonnementen en een proefperiode van 30 dagen, waarin je gratis leest en luistert om te kijken of de service iets voor jou is! 

Nextory opzeggen

Helaas komt het toch nog wel eens voor dat dat momentje voor jezelf echt niet uit komt.. Het is dan al helemaal zonde als je wel blijft betalen voor de dienst die je eigenlijk niet meer gebruikt, en laten we eerlijk zijn.. We hebben allemaal wel een abonnement of lidmaatschap bij een service, (streamingdienst, sportschool, verzekering) waar we eigenlijk (bijna) geen gebruik meer van maken… Het slimste is dan om dit gewoon op tijd op te zeggen, zodat je geen cent te veel betaalt. Daarnaast heb je ook nog het ding dat wanneer je dan je abonnement of lidmaatschap wilt opzeggen, je door honderden systemen en routes heen moet om je abonnement op te zeggen. Het is ook allemaal niet gemakkelijk… Gelukkig is daar de online opzegservice Xpendy. Met behulp van deze dienst is bijvoorbeeld Nextory opzeggen gemakkelijker dan ooit. Het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens achter laten, de rest wordt voor je geregeld. Zo kun jij ook snel weer door met de rest van je leven! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *